Всички от екипа сме щастливи, че сайтът ни вече официално стартира и всички могат да видят реално какво правихме през последната 1 година. Ура! Ако желаете, може да прочетете повече за нашия проект тук.

През изминалата седмица повече от 1000 човека посетиха сайта ни и получихме доста позитивна обратна връзка, като с ваша помощ променихме няколко неща:

  • Променихме визуализацията на адреса на всяка сграда – първо се изписва кварталът, за да може посетителят да се ориентира по-добре къде се намира сградата, а след това - точният постоянен или временен адрес на сградата
  • Добавихме възможност за отбелязване на енергийния клас на сградата. Всяка сграда и всеки апартамент разполагат със сертификат за енергийна ефективност, който много често бива забравен някъде в документацията и не е лесно достъпен за потенциалния купувач.
  • Добавихме възможност за посочване дали сградата разполага с достъп за инвалиди.
  • Обновихме дизайна на мобилната версия

 

Станахме част от PropTech общността

PropTech.bg е общност, събираща експерти от индустрията, стартъпи, технологични компании и инвеститори. Един от хората в средата на тази общност е нейният основател – Георги Павлов. Той е човек с повече от 15 г. опит в сферата на имотите. Отказал се е от традиционния корпоративен свят, за да се насочи към стартъпите и proptech света.

С него се срещнахме в сряда в betahaus, за да му представим нашия проект, потенциала му и как може да си бъдем взаимно полезни. Получихме страхотна обратна връзка и много нови идеи. Щастливи сме, че сме вече част от това голямо семейство на професионалисти!

 

Новите сгради в Udoma.bg

Комплекс Нове Хоумс - затворен комплекс ново строителство в кв. „Красно село“, включващ 14 жилищни сгради с безупречно местоположение – до новата метростанция, на около 10 минути от центъра на София, с бърз достъп до Южен парк и Южната тангента на Околoвръстен път.

Комплекс Бели Дунав Парк - затворен комплекс с контролиран достъп, притежаващ модерна визия, усещане за комфорт, уют и сигурност в непосредствена близост до метростанция Бели Дунав (80м). Всеки апартамент от комплекс „Бели Дунав Парк” може да се изплаща по гъвкави схеми, включително и при вариант 10% капаро при сключване на договора и 90% доплащане до 30 дни след Акт 16. При покупка на „на зелено” цената е с фиксирана отстъпка от 12,5%.

Инвеститор на комплекса е „Делар и Ко” ООД, част от групата фирми на DELAR, инвеститор с над 18 годишен опит, отлична репутация и завършени 26 жилищни обекта само в град София.

Изпълнител на проекта е НИК ИНЖЕНЕРИНГ, построила над 26 сгради до момента с отлично качество.

Сграда Николина - бутикова сграда в ж.к. „Манастирски Ливади“, с 18 апартамента на комуникативно място, с отлична локация. Панорамни гледки към Витоша и луксозно изпълнение на общите части.

Сграда Варвара Хаус – модерна сграда с луксозни общи части, асансьор и контрол на достъпа, намираща се в ж.к. „Манастирски Ливади“ - в близост до Южен Парк. Сградата има общо 16 апартамента и паркоместа на подземните нива. Всички апартаменти имат газификация, окабеляване на апартаментите, изходи за климатици.

Сграда Вероника - сграда, въведена вече в експлоатация (с акт 16) в ж.к. „Студентски град“ с огромен инвестиционен потенциал. Останал е само един офис на партерен етаж от 159 кв. м. на цена от 752 евро/кв. м., предвид това, че в района стандартната цена е около 1200 евро/кв. м.