Сгради ново строителство в квартал Младост 4

Сграда Младост 4
Сграда Младост 4
Етап на строителство: В експлоатация
град София, квартал Младост 4
ул. „Арх. Богдан Томалевски”
Жилищна сграда ДАНАЯ
Жилищна сграда ДАНАЯ
Етап на строителство: Акт 16
град София, квартал Младост 4
ул. „проф. Александър Танев“, бл. 440А

"Младост" се намира в южната част на София и е вторият най-населен квартал в нея.

Квартал Младост граничи с бул. "Цариградско шосе". и Околовръстният път и има повече от 100 000 жители.Кварталът има много добри комуникации с центъра, което се дължи на новия сегмент на метрото Сердика-Младост.

Жилищният фонд се състои основно от панелни и високи сгради.

Има и много складове и офис сгради, а в бъдеще ще бъдат изградени още повече. Активно луксозно жилищно строителство също е в ход.

Местата между блоковете са засадени и има много детски площадки. Това е причината много млади семейства да търсят апартаменти в този квартал.

В Младост-4 се намират културен клуб Баднина, 131-во училище и пощенска станция, на бул. Филип Аврамов. Американският колеж е наблизо, на Флойд Блек Алей, Криминология и Националния институт по криминалистика и криминология, на ул. 182. и Полицейската академия на бул. Александър Малинов

Тук са разположени Бизнес парк София, супермаркет Технополис, магазин за мебели Como, сградата на официалния дилър на BMW - Camora Auto, кинокомплекс Арена и новооткрития хипермаркет Хит.

Бизнес парк София, както и новите сгради променят квартала и го превръщат в много предпочитано място за живеене, бизнес и инвестиции.

Жителите на квартала могат да използват следните транспортни линии:

  • Автобуси - № 76, 213, 214;
  • Маршрутни таксита - № 4, 6, 36;
  • Метро