За трета поредна година се организира конкурса Сайт на годината под мотото: „Смелите успяват! Гласувайте за своя победител!“, той представя собствениците и създателите на сайтове и уеб проекти реализирани в България. Чрез него се разкрива високото ниво на уеб продукцията в страната и се утвърждават стандартите и положителните примери в тази област. Паралелно с това се осветляват стойностни проекти в различни области, като се промотира дейността на талантливите български уеб професионалисти - дизайнери, програмисти, маркетолози.

Организаторите на конкурса са убедени, че у нас се създава качествена уеб продукция, че се предоставят онлайн решения, които спомагат за развитието на бизнеса по целия свят. Конкурсът е платформа, даваща възможност за изява и творческа среда, където проектите и създателите им могат да се срещат, дискутират, развиват. За тази цел са обособени 9 категории за оценка - осем са за сайтове и една е за мобилни приложения: Фирмен сайт, Личен сайт и блог, Институционален Сайт, Сайт на кауза, Електронен магазин, Медиен сайт, Продуктов сайт, Сайт за услуги, Mobile app.

Победителите ще получат престижното отличие „Сайт на годината“ за съответната категория, уникална статуетка и грамота. Журито (43 души) ще даде и специална награда за принос в развитието на българската уеб среда. Оценяването от професионално жури и публика в тазгодишния конкурс включва следните критерии: качествено съдържание; полезност; лесно използване, бърза потребителска пътека, която води до действие; елегантност и удобството на потребителския интерфейс; релевантност към целевата аудитория и др.

До 22.00 ч на 02.11.2020 ще можете да гласувате за своите фаворити за 2020г. Всеки е поканен да даде гласа си в една, повече или всички категории - по преценка. Гласът се брои за реален при потвърждение на имейла, който се изпраща след гласуването.

Един от участниците в категория Сайт за услуги е www.udoma.bg. Мисията ни е udoma.bg да бъде експертен сайт, който да обедини възможностите на професионалисти в различни области и да се превърне в среда, където всеки да може да разгледа наличните нови сгради, да намери желания нов дом, да получи цялостно информационно обслужване. 

Накратко – само с няколко клика, напълно безплатно, без брокерска комисионна, без договори, клиентът да получи цялата информация за харесания от него нов дом.

Структурата на сайта позволява да се намери ценна и полезна информация за имотния пазар като се описва детайлно всяка характеристика на имота (точна локация на карта, статус, файлове и документи, цена на квадратен метър и др.), сградата (точен адрес, видове паркинг, който се използва, основен материал на строителството, комунални услуги и др.) района (детски градини в близост, градски транспорт и др.), изпълнителската фирма (име, адрес, контакти, кратко описание, сведения за имотите, които продава фирмата и др.). Към това са добавени и фирмен каталог, карта на новите сгради, партньорски програми, актуални новини, полезни статии, класации и др.

Всеки който гласува за Udoma.BG ще подпомогне неговото всеобхватно развитие. Така чрез Udoma.BG и Фондация “Свободен достъп до пазара на недвижимите имоти в България” ще се осъществи развитие на пазарната политика, ще се достигне до по-голяма прозрачност при изповядване на сделките и до повече доволни потребители.

Знаете, че търсенето на жилище може да се окаже трудна задача, с множество подводни камъни и детайли за внимание. Чрез Udoma.BG можете да търсите и вярваме, че ще откриете мечтания дом, жилище за инвестиция или експертно мнение.

Гласувайте на www.bgweb.bg, категория Сайт за услуги за Udoma.BG. Не забравяйте за потвърдите и имейлът, който ще получите след гласуване.

Повярвайте в по-лесния, щастлив и информиран избор на пазара за имоти с Udoma.BG!