През последните няколко месеца използвахме времето, в което работехме от вкъщи за да развиваме сайта и сме много щастливи да споделим част от новите неща в сайта.

  • Преди всичко сме щастливи, че вече представляваме 73 фирми от всички сфери на новото строителство - архитекти, инвеститори, строители и др.
  • Представени са вече 90 сгради ново строителство в сайта с обща разгъната застроена площ от над 750 000м2
  • Добавихме възможност за филтриране на сградите за ново строителство по жилищен квартал
  • Добавихме интеграция с Twitter, Yandex.ru, Bing.com и Yahoo.com
  • Добавихме интеграция с Google News, където всеки който се абонира може да получава новините и статиите от сайта директно в приложението на Google News. Тази интеграция също така е много важен етап за нас, защото дава възможност и за по-добра видимост на сградите и в търсачката на Google
  • Добавихме и интеграция на технологията за rich results на Google. С помощта на тази технология можем да дам на потребителите на Google да виждат много повече от просто един линк в търсачката към сайта ни.

Пример: Ако търсите „Жилищен комплекс Аркадия“ в Google, скоро ще можете да видите под линка и често задавани въпроси и техните отговори за сградата. Тази функционалност ще е достъпна за всички сгради представени в сайта.

С направените оптимизации по сайта ни, вече имаме над 1300% увеличение на трафика ни. Щастливи сме да работим в тясно сътрудничество с Google и някой от най-добрите SEO експерти в България!

Подготвили сме изненада за следващата седмица за всички, които са готови да инвестират в нов дом и търсят изгодна оферта!